Betalning


VISA / Mastercard

Det är både tryggt och enkelt att betala med kontokort hos Cake it easy. För att göra processen så enkel och säker som möjligt blir varorna betalda via säker och PCI–certifierad betalningslösning från Bambora eller Klarna. Det är ingen hos Cake it easy som ser ditt kortnummer. Kortinformationen krypteras av betalningslösningen och sparas endast hos betalningsleverantören.

Eventuell kreditering av hela eller delar av en beställning som är betalt med Visa/Mastercard kommer tillbaka till samma kortnummer du använde vid beställning. Enkelt och smidigt.


Faktura/kredit

Har du valt att betala med Klarna faktura så kommer fakturan att skickas ut från Klarna till din email. Fakturan skickas ut samma dag som du mottagit produkten, eller dagen efter. Har du valt att betala med Klarna Konto, vilket innebär avbetalning, skickar Klarna ut en faktura per post månaden efter. Du kan välja om du vill betala allt omgående eller vänta.

För att kunna använda tjänsten måste du vid köptillfället vara bosatt i Sverige och minst 18 år gammal. Klarna faktura är endast tillgängligt för privatpersoner och som kreditgivare förutsätter vi att du har skött dina ekonomiska åtaganden och har en god betalhistorik

För mer information om fakturalösningen, se länken nedan:

https://www.klarna.com/se/


Få du ett felmeddelande vid betalning?

Det kan vara flera orsaker till felmeddelande vid köp:

Felmeddelande vid kortköp: Du måste vara över 18 år för att handla hos oss med kort, och hos några banker måste du godkänna ditt kort innan du kan handla på nätet. Har du kollat att ditt kort kan användas vid nätköp?

 Felmeddelande vid köp med Klarna: På grund av hög säkerhet och att ingen ska kunna handla i ditt namn, måste namn och adress matcha din folkbokförda adress. Klarna kollar att det du skriver in när du handlar matchar folkbokförd adress. Kommer det fortfarande ett felmeddelande, kan du kontakta Klarna och ta reda på vad som kan vara grunden till att köpet inte går igenom. Du måste vara kreditvärdig för att handla på kredit med Klarna konto eller faktura. Klarna utför en kreditupplysning på dig när du skriver in ditt personnummer vid köp.

Ta kontakt med oss om du får felmeddelande som du inte förstår, så hjälper vi dig vidare så att du får genomfört köpet.