Beställ tårta med bild eller logga från din lokala bagare. Gör tårtan personlig och unik genom att sätta på bild eller logga. Att göra en egen fototårta har aldrig varit enklare!

Bilden blir tryckt på marsipanen i ätbar färg och gör tårtan unik. Det är huvudsakligen marsipantårtor det är möjligt att ha bild på, men det kan också läggas på ett litet marsipanlock på några andra tårttyper för att få bild på.

Så här gör du:

1. Sök efter din plats i sökfältet
Skriv vart du vill hämta eller få tårtan levererad till. Vi täcker dom allra flesta städerna i Sverige.

2. Välj den tårttyp du önskar
Välj en tårttyp som det är möjligt att ha bild på. Tårtorna du kan ha bild på har en smileyfigur i nedre högra hörnet av tårtbilden.

3. Klicka på "Lägg på bild"
Om tårtan du har valt har möjlighet för att ha bild på, kommer valet "Lägg på bild" komma upp efter att du har valt storlek och fyllning. Där är också prisen specifiserad.

4. Klicka på "välj bild"
Efter du har valt "Lägg på bild" så kommer ett fönster med en knapp som heter "Välj bild". Klicka på den för att hämta bilden från din datamaskin eller smarttelefon.

5. Beskär bilden
När du har valt din bild så kommer den laddas upp i fönstret. Då kan du beskära bilden. Om du vill använda hela bilden så klickar du på länken "klicka här för att använda hela bilden" som står över bilden. Om du vill beskära bilden så kan du dra hörnen och ändarna på beskäringsområdet på bilden tills du är nöjd. Du kan också använda fingrarna eller musen för att markera hela området du vill ha istället för att dra i boxen.

6. Godkänn bilden
När du är nöjd med din beskäring, klickar du på "Bekräfta beskäring" och vipps, så är du färdig!

7. Ändra bilden?
Om du vill ändra beskäringen eller byta bild kan du klicka på själva bilden. Då kan du ändra eller byta den.