Beställ glutenfri tårta från din lokala bagare. Sök på din plats och se alla glutenfria tårtor som vi har tillgängliga för beställning där.

Cake it easy har skapat en översikt över vilka tårtor som är glutenfria och vilka som kan bakas glutenfria hos våra lokala bagerier. Alle bagerier har inte lika brett utval än, men vi jobbar kontinuerligt med att utvidga det glutenfria sortimentet hos alla våra leverantörer. Gluten er ett samlingsnamn för speciella proteiner i korn. Det kan vara olika orsaker till att man vill ha glutenfria tårtor. Celiaki, veteallergi, glutenkänslighet eller av dietrelaterade orsaker.

Så här gör du:

1. Sök efter din plats i sökfältet
Skriv in platsen du vill hämta eller få tårtan levererad till.

2. Se etiketten i hörnet på tårtan
På översikten över tårtor ser du en etikett i det övre hörnet på de tårtor som är glutenfria eller kan fås glutenfria.

3. Du kan också filtrera tårtorna i översikten
Överst i hörnet av tårtöversikten hittar du ett filter for allergier. Där hittar du val för glutenfri, laktosfri och utan ägg.

4. Hitta val för glutenfria alternativ i tilläggsmenyn
Om en tårta är specifiserad som att den kan fås glutenfri, så hittar du detta valet under "Anpassa tårta" när du klickar på tårtan. OBS! På några tårtor så är det bara några storlekar som kan fås glutenfria. Klicka mellan storlekarna för att se när valet kommer upp.