Har ni något att fira eller berätta? Skicka tårtor till era avdelningar eller kunder och låt dom få en tårtbit med budskapet på och ta del av festen. 

Alla tycker om tårta. Det är få saker som skapar så bra känslor och associationer som tårta. Blommor vissnar gärna bort i ett hörn och vinflaskan tar chefen med sig hem. Tårta däremot, är en social upplevelse och blir en naturlig knutpunkt på arbetsplatsen, och med bild eller text på blir budskapet kristallklart. En tårta uttrycker: "Du är viktig och vi bryr oss om dig.”

Det är sällan som något som är så enkelt och kravlöst för vår del - ger goda resultat bland de anställda.
— Rune Simensen, Möllergruppen (skickade tårtor till 115 platser)
 

Cake it easy samarbetar med bagare över hela Norge och Sverige och kan bringa färska tårtor rätt på dörren vart än det är. Vi kan också leverera ut från över 300 hämtningsplatser om det är önskvärt. Vi kan lika lätt leverera 10 som 1.000 tårtor. På samma tidpunkt.

Vi gör jobbet för dig och ser till att det blir dom bästa tårtorna. Du bestämmer bara vad du vill ge och vem som ska ta emot det. Resten tar vi oss an.

Att skicka tårtor till våra anställda var en stor succé! Det var otroligt enkelt att beställa tårtor till flera platser. Vi rekommenderar varmt Cake it easy och kommer absolut att använda dem igen!
— Amelie Hult, Max Burgers
 
 

Några av våra kunder

 

Möllergruppen bjöd in alla anställda på tårtfest

 

Annat som kunderna använder oss för

Få påminnelser om födelsedagar på kontoret

Skapa goda kundrelationer genom att skicka tårta